PeeRZet który uwik³a³ siê ostatnio ponownie w konflikt z SB Maffij± odpowiada swoim oponentom oraz przeprasza swoich fanów za wynik³± sytuacjê.
"Dziêki za odpowied¼. Trochê na oko³o ale zawsze co¶. Temat frustracji pomine. Go³ym okiem widaæ kto sie frustruje ( przyk³ad: konkurs na diss . Od pa¼dziernika do maja grali¶my po 3-4 koncerty miesiêcznie z materia³em ZMDG. Dla mnie wystarczaj±co. Nie zale¿y mi, ¿eby graæ wszêdzie gdzie sie da za tzw. och³apy po to tylko by pokazaæ, ze co¶ sie dzieje. Nie rozumiem porównañ z Gimbaz±, te informacje wyciek³y przecie¿ z Waszej ekipy ? Jest rok 2014. Przyspiesza teraz praktycznie ka¿dy. Ka¿dy u¿ywa hasztagów. To jest standard. Nie trzeba tu wiele kumaæ. Tak samo jest z wielokrotnymi...które jakim¶ cudem dla Was wci±¿ stanowi± zaporê nie do przej¶cia. ¯yczê by p³yta wysz³a jednak w Prosto bo mimo wszystko bêdzie mi jako¶ smutno i pusto je¶li Was zabraknie w tym cyrku Po¿yjemy. Zobaczymy.
P. S
Przepraszam swoich fanów za wynik³e zamieszanie. To bran¿a rozrywkowa. Wiem, ze macie do tego dystans "