Moja mi³o¶æ R.A.P

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2014-02-25 17:53:49

ZWR

Administrator

Punktów :   

Konflikt na linii PeeRZet/SB Maffija trwa

Po tym jak PeeRZet na swoim Facebook'owym profilu zaczepi³ po raz kolejny duet Solar/Bia³as s³owami:

"Czy raper Solar/Bia³as potwierdza plotki rozsiewane przez kolegê Tomb Wystudzony Temperament jakoby p³yta wydana w Prosto Label "nie pyk³a"  ...w zwi±zku z czym kolejna p³yta nie zostanie wydana w Prosto ? Chcia³bym potwierdziæ u ¼ród³a, zanim ja oraz kilka / kilkana¶cie tysiêcy ludzi otworzymy szampana i zaczniemy tyraæ oficjaln± bekê. To jak ? Solar/Bia³as, potwierdzasz ? ...czy kolega znowu mia³ jakie¶ urojenia ? Pozdrawiam i czekam na szybk± odpowied¼. Przemu¶."

Ci nie zamierzali pozostaæ mu d³u¿ni. Na profilu SB Maffiji og³osili konkurs na diss na PeeRZeta:

"HEJKA, CHCIELIBY¦MY ZACHÊCIÆ WSZYSTKICH RAPERÓW DO WZIÊCIA UDZIA£U W KONKURSIE NA NAGRANIE NAJLEPSZEGO KAWA£KA W TEMATYCE: "DISS NA PEERZETA"
DO WYGRANIA S¡ TE CZTERY P£YTY:
- TOMB - WYSTUDZONY TEMEPERAMENT VOL. 2
- QUEBONAFIDE - EKLEKTYKA
- BIA£AS - H8M3
ORAZ OCZYWI¦CIE:
- EMATEI - PALENIE MIKROFONÓW NIE POWODUJE WACK'A ANI CHOROBY W WERSACH

DODATKOWO WYGRANY BÊDZIE MÓG£ WRZUCIÆ SWOJ JEDEN PREMIEROWY KAWA£EK NA KANA£ SB MAFFIJI, KTÓRY PODPROMUJEMY Z NASZYCH FANPEJD¯Y (S/B, TOMB, SB MAFFIJA)

BIT DOWOLNY.
UTWORY NALE¯Y PRZES£AÆ DO 10 MARCA 2014, WRZUCAJ¡C JE NA YOUTUBE, A NASTÊPNIE WKLEJAJ¡C LINKI NA WALLA FANPEJD¯A SB MAFFIJI (HTTP://FB.COM/SBMAFFIJA).
UTWORY POWINNY BYÆ ZATYTU£OWANE "KSYWKA - JAKI¦ TYTU£ (DISS NA PEERZETA)".

JURY W SK£ADZIE SOLAR, BIA£AS, TOMB, LANEK, LEJZI WYBIERZE WYGRANEGO DO 12 MARCA.

CZAS START, POWODZENIA BRACIA!"

No to jak? Jest kto¶ chêtny? Pierwsi ¶mia³kowie przes³ali ju¿ swoje nagrania, które niebawem znajdziecie na naszym forum!

http://www.aptaun.pl/label/wp-content/uploads/2012/02/peerzet_www.jpg

Stopka forum

RSS